De Slaapkamers

Aangezien we nu toch al iets meer dan een half jaar samen met ons zoontje in een kamer op het gelijkvloers slapen, namen we onszelf voor even door te werken en de 2 kinderkamers vorm te geven zodat Cas in de ene kon slapen en wij in de andere.

De bedoeling was om de plankenvloer volledig te vervangen met OSB, waar dan later de parket op kwam en dan de ruimtes volledig klaar te hebben staan in gyproc met de nodige aansluitingen voor elektriciteit en dergelijke. Op deze manier hoopten we tijdens het bouwverlof te verhuizen naar de kamers boven zodat we onze voorlopige slaapkamer van nu konden inrichten als bureau en de plek waar de bureau nu voorlopig stond konden omvormen naar een speelruimte.De afwerking van de kamers zouden we dan in een later stadium doen.

We hebben serieus mogen door doen om dit voor elkaar te krijgen. OSB leggen, kabels elektriciteit klaarleggen, verlichting en stopcontacten steken, isoleren, de afvoerbuizen van de badkamer moesten ook in de vloer verwerkt worden…

Om het onderhoud iets gemakkelijker te maken vernisten we de OSB die zou dienen als voorlopige vloer. Ook de trap werd geplaatst zodat we niet meer de ladder op moesten om te gaan slapen.

Een hele hoop werk dus om te doen, maar uiteindelijk is het gelukt en zie nu, we slapen nu terug elk in een eigen kamer en onze plannen staan weer een grote stap verder!

Tijdens de werken

Het voorlopige resultaat