De winterperiode

Gedurende de feestdagen en de winter deden we het wat rustiger aan. We deden enkel wat kleine klusjes zoals het inrichten van het washuis met opbergrekken en hier en daar wat afwerkingen.

Ook werden we stilletjes aan claustrofobisch van de retro- gouden bloemen in de living waardoor we toch besloten het papier er af te halen en dit voorlopig een laagje verf te geven zodat het rustiger werd in de ruimte en we ons iets meer thuis voelden.

Nu de zomer er aankomt begint het te kriebelen om iets in de tuin te doen, we hadden tussendoor als eens wat opgekuist in onze wildernis, maar er was toch nog veel werk aan de winkel. Er moesten nog enkele kleinere stalletjes afgebroken worden, achteraan in de tuin moest nog een heel stuk beton uitgebroken worden en de afsluiting langs de achterkant was ook dringend aan vervanging toe.

Omdat dit een hele hoop zwaar werk was en wij nog vele andere dingen te doen hadden besloten we dit door een grondwerker te laten doen. Ook de stabilisé voor ons terras achteraan werd onmiddellijk gegoten door deze grondwerker. Op deze manier hoefden wij achteraf enkel de afsluiting te plaatsen, de tuin vlak te leggen en gras te zaaien.

Grote werken en onmiddellijk een enorm verschil in zicht!

*Laat het gras maar groeien 🙂