Slaapkamers 2.0

Het plan is, om eerste onze master-bedroom volledig klaar te krijgen, zodat wij naar daar kunnen verhuizen en Cas even in broertjes of zusjes slaapkamer kan slapen terwijl we die van hem afwerken.

We kozen ervoor om in onze kamer een extra velux te plaatsen omdat we het gevoel hadden dat de kleine ramen toch niet voldoende licht gaven. Ook is het door de schuine daken niet evident om verlichting en gordijnen te plaatsen. Als verlichting kozen we dus voor een LED-strip in de nok en de gordijnen werden elektrische stores die we in het plafond inbouwden.

De ruimte achteraan werd een dressing waar we voor de sfeer van de ruimte een steel-door plaatsten. Dit in combinatie met de parket, de houten balk en het hier en daar zwarte accent, zorgt samen voor een super gezellige sfeer in de ruimte!

Ook voor ons bed en andere meubels in de slaapkamers kozen we voor maatwerk.

Tijdens de werken

Eindresultaat