Slaapkamers 2.1

Nu onze slaapkamer af is werd het tijd om de slaapkamer van onze zoon Cas af te werken. Aangezien hij bijna 3 jaar wordt maken we direct van deze gelegenheid gebruik om over te stappen van het babybedje naar een groot bed. Dit nemen we heel letterlijk, want hij krijgt namelijk direct een tweepersoonsbed.

We kozen ervoor om een maatkast te plaatsen van vloer tot plafond over de gehele lengte van de muur. Omdat dit toch een kinderslaapkamer is en er dus ook hier en daar wat plaats voorzien moet worden om wat spulletjes te zetten maakten we 2 nissen in de wand die we elk in een andere kleur lakten. Het voordeel hiervan is dat zijn kamer kan meegroeien wanneer hij wat ouder wordt. We lakken de nissen in een andere kleur en je krijgt direct een heel nieuw interieur. Ook maakten we  in de nissen gebruik van Led-strips om wat extra sfeer te creëren.

Achter het bed maakten we zelf een tekening van bergen om de kamer wat speelser te maken. Om dit  speelse effect te versterken maakten we ook gebruik van veel verschillende kleuren die toch mooi samen passen.

Cas is in ieder geval super blij en mega trost op zijn nieuwe kamer!

Tijdens de werken

Eindresultaat