Het afbreken van de stal

We hebben er lang over nagedacht en veel over gesproken maar de beslissing is eindelijk gevallen. Het oudste deel van de stal wordt afgebroken. De staat van het dak werd elke dag maar slechter en we vreesden ervoor dat het een van de dagen eens naar beneden zou gekomen zijn. Ook besloten we dat we deze extra ruimte niet onmiddellijk nodig hadden. We hebben namelijk nog een andere stal die meer als groot genoeg is 🙂

Alhoewel we het in eerste instantie jammer vonden dat er een stukje karakter verloren ging, zijn we achteraf toch heel tevreden met onze beslissing. Doordat de stal weg is krijgen we rechtstreeks zicht op onze tuin, die we vroeger niet zagen. Het open gevoel dat je erbij krijgt is echt zalig! Voorlopig hebben we hier gras gezaaid en het stuk op de zijkant is een moestuin in opbouw.

Niet alleen de stal is afgebroken deze zomer, maar ook ons terras achteraan is betegeld en de oude pergola op de koer werd afgebroken zodat de palen voor de nieuwe garage geplaatst kunnen worden.

Tijdens de werken

Het voorlopige eindresultaat