Kleuren en Materialen zijn de 2 grote sfeermakers in je interieur.

Warme kleuren zullen zorgen voor een intiem gevoel terwijl koude en kleurrijke tinten een frisse en levendige indruk creëeren. Welke kleuren je het best met elkaar kan combineren en welke verf je moet kiezen hangt af van het doel van de ruimte en de oppervlakte van de kamers. Ten eerste heeft elke tint een bepaald effect op onze stemming, ten tweede kunnen kleuren de kamer groter of kleiner laten lijken.

Het is echter niet voor iedereen even gemakkelijk om de juiste kleuren te kiezen die ervoor zorgen dat een ruimte gezellig wordt. Je kunt je niet altijd inbeelden welk effect dit zal hebben op de ruimte en op de lichtinval. Om zeker te zijn dat je de juiste kleuren en materialen gebruikt om het gewenste effect te creëren is een persoonlijk kleuradvies zeker een aanrader.

Hoe gaan wij te werk?

Wij komen aan huis voor een eerste kennismaking met zowel de woning als de eigenaars ervan. Door de omgeving van de woning, zoals de oprit en de tuin krijgen we al een eerste indruk over de algemene stijl van de woning.

Bij de ontmoeting van de bewoners is het heel belangrijk dat deze op hun gemak gesteld worden en er een vertrouwensband ontstaat, dit is een heel belangrijk gegeven wanneer het gaat over kleuradvies. Nadien maken we een wandeling door het volledige huis zodat we ons een beeld kunnen vormen over de stijl, ligging en lichtinval van de volledige woning. Ook kijken we naar alle reeds aanwezig materialen, kleinere decoratie-elementen en de levensstijl van de bewoners.

Nadat de kleuren en materialen gekozen zijn maken wij een uitgebreid verslag op zodat jullie alle informatie hebben om er mee aan de slag te gaan.

Wens je extra informatie (prijzen) of vraag je graag een kleuradvies aan bij DAM Interieur? Neem dan gerust contact op.