Wanneer je op zoek bent naar meubilair die volledig voldoet aan je wensen dan komt een meubel op maat zeker van pas. De beschikbare ruimte wordt optimaal benut wanneer je kiest voor maatwerk. Dit kan gaan over kasten zoals een (ingebouwde) kastenwand, garderobekast of zelfs een volledig dressing. Of over de uitwerking van een haard, TV-meubel, bureau, badkamer…

Elk maatwerk is uniek en daardoor ook persoonlijk. Wij ontwerpen dit voor jou zodat je ziet wat de mogelijkheden zijn. Wij kunnen een technische tekening maken voor de uitvoering, maar uiteraard kunnen we deze ook zelf produceren en plaatsen.

Hoe gaan wij te werk?

We komen bij je thuis en bekijken voor welke ruimte je een meubel wenst en wat je er juist van verwacht.  In een tweede gesprek wordt alles grondig uitgelegd aan de hand van een 3D- beeld. Indien de uitvoering ook door ons gebeurd bespreken wij de materialen en maken wij al een eerste richtprijs van het meubel.

Wens je extra informatie (prijzen) of vraag je graag een meubelontwerp aan bij DAM Interieur? Neem dan gerust contact op.