STIJN TIMMERMAN

Een passie voor hout en interieur!

  • Meubelmaker/schrijnwerker

  • Interieurvormgever

  • Perfectionist, afwerking tot in de puntjes

  • Toffe papa van 2 kindjes

Al van kleins af heb ik door mijn opa die schrijnwerker was, reeds een grote interesse voor alles wat met hout te maken heeft. Op mijn 5 jaar moest en zou ik een stoel maken, en jawel tegen het middageten zat ik op mijn zelfgemaakte stoel! Meubels maken is sindsdien een deel van mijn leven geworden. Het was dan ook een logische stap om in het middelbaar te kiezen voor de richting meubelmaker. Ik ontdekte daar dat ik er niet alleen van hou om meubels volledig technisch uit te werken en te assembleren, maar ook het ontwerpen ervan vond ik leuk.

In plaats van me op de arbeidsmarkt te begeven koos ik er voor om interieurvormgeving te gaan studeren aan de hogeschool. Hierdoor ben ik vandaag in de mogelijkheid om zowel de hele ruimte te ontwerpen als deze in de praktijk om te zetten.

De combinatie van deze 2 heeft als voordeel dat ik tijdens het ontwerpen ook al nadenk over de technische uitwerking ervan, waardoor er bij de uitvoering geen verrassingen meer kunnen ontstaan waardoor het project eventueel niet uitvoerbaar zou zijn.

Hoe meer uitdaging er in een ruimte zit, hoe fijner ik het vind. Er bestaat namelijk voor elke ruimte een oplossing die een mooi resultaat heeft!

The Details are not the details, they make the design

Charles Eames

Need More?

Bezoek zeker ook onze Webshop DAM Decoratie waar je alles vind voor een sfeervol interieur, een gezellige maaltijd en een overvloed aan geschenken.

WINKEL NU