top of page

Ontmoet
Stijn Timmerman

Meubelmaker/schrijnwerker

Interieurvormgever

Perfectionist, afwerking tot in de puntjes

Toffe papa van 2 kindjes

Ontmoet
Kristien De Tant

Interieurvormgever

Stresskip, perfectionist en administratieve duizendpoot

Is steeds aan het (her)decoreren

Staat vrolijk en postief in het leven

Supermama van 2 kindjes

IMG_0570[3272].jpg

Al van kleins af heb ik door mijn opa die schrijnwerker was, reeds een grote interesse voor alles wat met hout te maken heeft. Op mijn 5 jaar moest en zou ik een stoel maken, en jawel tegen het middageten zat ik op mijn zelfgemaakte stoel!

Meubels maken is sindsdien een deel van mijn leven geworden. Het was dan ook een logische stap om in het middelbaar te kiezen voor de richting meubelmaker. Ik ontdekte daar dat ik er niet alleen van hou om meubels volledig technisch uit te werken en te assembleren, maar ook het ontwerpen ervan vond ik leuk.

 

In plaats van me op de arbeidsmarkt te begeven koos ik er voor om interieurvormgeving te gaan studeren aan de hogeschool. Hierdoor ben ik vandaag in de mogelijkheid om zowel de hele ruimte te ontwerpen als deze in de praktijk om te zetten.

 

De combinatie van deze 2 heeft als voordeel dat ik tijdens het ontwerpen ook al nadenk over de technische uitwerking ervan, waardoor er bij de uitvoering geen verrassingen meer kunnen ontstaan waardoor het project eventueel niet uitvoerbaar zou zijn.

Hoe meer uitdaging er in een ruimte zit, hoe fijner ik het vind. Er bestaat namelijk voor elke ruimte een oplossing die een mooi resultaat heeft!

5a32c061-b615-45ca-a11a-4909f69ca6f4.JPG
IMG_3117.HEIC

Als kind was ik al steeds mijn barbie-huis aan het verbouwen en inrichten. Alle meubels kregen een mooi plekje in het huis. Ik werd lastig van zodra iemand iets probeerde te verzetten, want dan stond het niet meer "hoe het moest". 

Creatief zijn is ook echt een deel van mijn leven. Het was dus voor mij en mijn omgeving snel duidelijk in welke richting mijn interesses lagen. 

Ik hielp bovendien mijn ouders al vroeg met keuzes maken en ze aprecieerden steeds mijn mening als ze iets in huis wilden aanpassen. 

De technische kant laat ik vooral aan Stijn over, maar bij het kiezen van kleuren en de finishing touch sta ik op de eerste rij. Mijn passie voor interieur en alles wat ermee te maken heeft groeit nog elke dag, en steeds wanneer ik nieuwe kleuren en trends tegenkom kriebelt het om hier iets mee te doen.

Momenteel ben ik bij DAM Interieur vooral achter de schermen actief en help ik bij het brainstormen voor een ontwerp, de administratie en de marketing, maar de grote droom is uiteraard om ons "kindje" samen verder groot te maken.

Wat bieden we aan?

Meubelontwerp - Maatmeubilair

Wanneer je op zoek bent naar meubilair die volledig voldoet aan je wensen dan komt een meubel op maat zeker van pas.

 

De beschikbare ruimte wordt optimaal benut wanneer je kiest voor maatwerk. Dit kan gaan over kasten zoals een (ingebouwde) kastenwand, garderobekast of zelfs een volledig dressing. Of over de uitwerking van een haard, TV-meubel, bureau, badkamer…

Elk maatwerk is uniek en daardoor ook persoonlijk. 

Interieurontwerp

Je wil 1 of meerdere ruimtes in je woning aanpassen maar weet niet waar te beginnen?

 

Dan helpen wij als interieurarchitect je graag verder met een interieurontwerp op maat. Zo krijg je nieuwe ideeën over het optimaal benutten van jouw woning.

Dit kan gaan over een nieuwe keuken of badkamer, kantoorruimte, 2 ruimtes aanpassen naar 1 ruimte, inrichting van de leefruimte, slaapkamers…

 

Kortom, alles wat je maar wenst te veranderen.

IMG_0016-2.JPG
Interieur ontwerp

Totaalrenovatie

Je wil een ruimte, een gedeelte of je volledige woning een gronde make-over geven maar je hebt zelf geen zin of tijd om alles te plannen en te regelen?

Wij werken voor jou van plan tot afwerking. Of het nu gaat over 1 enkele ruimte, keuken, badkamer of alles te gelijk, we starten met een duidelijk ontwerp en zorgen ervoor dat alles afgewerkt wordt tot in de kleinste details.

Keukens

Toe aan een nieuwe keuken of wil je een grondige renovatie van de ruimte? Ook voor keukens kan je bij ons terecht. Of je nu een super moderne of juist heel landelijke stijl hebt, wij hebben voor ieder wat wils. Neem gerust contact met ons op, want wij gaan met plezier voor jou aan de slag om jouw droomkeuken te realiseren.

Overschelde-Engels 10-2 beeld 1.jpg
IMG_1128.HEIC

Badkamers

Je badmeubel is aan vervanging toe of je neemt liever onmiddellijk de gehele ruimte onder handen? Wij begeleiden jou graag van A-Z met persoonlijk badkameradvies.

Interieurstyling

De basis van je ruimte/woning is goed, maar je weet niet hoe je deze kan inrichten?

Je twijfelt over kleuren/materialen of welke meubels het best bij jou passen?

Of je hebt een kast waar je maar niet de juiste decoratie voor vind?

Wij geven je graag persoonlijk advies of richten indien gewenst zelf de ruimte helemaal voor je in tot en met de decoratie toe.

0A31E891-0611-42FD-8222-842F54BCEDF1.JPG
1.JPG

Advies op maat

Op zoek naar ander advies wat betreft je interieur?

Of richt je liever je zaak of winkelruimte in?

Neem gerust contact op, want ook dan kunnen we je zeker helpen.

The details are not the details, they make the design

Charles Eames

IMG_2177.HEIC

Need More?

DAM Interieur

Peperstraat 48

9550 Herzele

0492/093550

bottom of page